Reservatie


De jeneverstokerij te Wambrechies beschikt over twee zalen met een capaciteit van 50 tot 310 personen, al naargelang u verkiest. Deze twee zalen worden verlicht met daglicht . Eén van de twee zalen heeft zicht op de machinerie van de molens die tot het industrieel erfgoed behoren.

Onze herberg en onze nostalgische "zaal aan de kaden" vormen een ideaal kader voor uw seminaries, congressen, zakelijke reünies, vergaderingen of colloquia maar ook voor uw thema-avonden, cocktails, banketten, huwelijksfeesten,...

De door u georganiseerde evenementen krijgen meer luister en worden des te aangenamer door het historische kader en de sfeer die nog getuigt van onze rijke geschiedenis.

De herberg bestaat uit twee niveaus . Het eerste niveau beslaat het gelijkvloers en is 180 m2 en het tweede niveau is de tussenverdieping die nog eens 80 m2 beslaat. Ieder niveau biedt ruimte aan 50 personen aan tafel of aan 80 personen voor een staande receptie. Op het gelijkvloers beschikt u over een bar met al de nodige voorzieningen (een houten toog, een gootsteen, een spoelbak, een koelkast), ook de toiletten bevinden zich hier. De tussenverdieping is een gezellige en lichte ruimte.


De "zaal aan de kaden" is één enkele ruimte van 100 m2 die plaats biedt aan 100 personen aan tafel of aan 150 personen voor een staande receptie. Deze zaal biedt u een prachtig uitzicht op de buitenzijde van de jeneverstokerij en op de machinerie van de molens uit de 19de eeuw. Er zijn een bar en toiletten voorzien, evenals een theemeubel van 32 m2 en een aanrechtkeuken van 24 m2.

Voor ieder van deze zalen stellen wij u een bijkomende uitrusting voor: een koelkast, glazen, serviesgoed,…

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze zalen of indien u meer inlichtingen wenst, contacteer ons.  Bezoek ook de website http://www.distillerieclaeyssens.com/?lng=en

Dien uw reservatieaanvraag tijdig in. Wij staan volledig tot uw beschikking voor een rondleiding in de ruimtes gelegen in het hart van onze stokerij. 
 

 

 

 

 

 

 

 

  Distillerie Claeyssens de Wambrechies
1, rue de la Distillerie - F-59118 WAMBRECHIES - E-mail :info@wambrechies.com
Distillerie de Wambrechies > Tel: + 33 3 20 14 91 90 - Fax: +33 3 20 14 91 99
Visites > Tel: + 33 3 20 14 91 91 - Fax: +33 3 20 14 91 98